Ervaringen

Gepubliceerd op 13 december 2021 om 19:19

Ik begin met een blog en deel mijn ervaringen, een mix van recente en uit mijn  20 jarige praktijk als  traumadeskundige in de Nucleus Methodiek. Ontdekkingen en oriëntaties van toen en nu.

Beste mensen,

 

Allereerste blog. Het is even zoeken hoe het precies werkt. Ik deel hier ervaringen die trouwens  altijd de moeite waard zijn.  Ze zijn afkomstig uit mijn praktijk en uit mijn opleidingen, die ik geef.

Sommige  ervan deelde ik eerder op Facebook in mijn Verhaal. Dat dwong soms wel tot erg kortbondige teksten. Nu kan ik iets genuanceerder delen wat er op Nucleus gebied allemaal te beleven valt. Weest er door geïnspireerd, neem contact op en deel. Op deze manier kan de kennis door gegeven worden.

 

P.S.

ik zoek even waar de blog het best geplaatst kan worden; of er verwijzingen of op andere manieren gegeven kan worden etc.  Afbeeldingen etc.

 Verder is hieronder een link van een opname, waarvan de kwaliteit  nog wat te wensen overlaat, maar een beginnetje. Via de Whatsap kun je de code invoeren en op je mobiel bekijken en luisteren

 

https://us02web.zoom.us/rec/share/L-VV6mbl2T6fc-w9NHA8qBcaXr4_5pP8hFnxp6PHhx6pKlgUp1RDSOTvlwAEWWma.hxV4Ehm11gDCWvgw?startTime=1607001171000

 

Als link niet werkt, meldt het even via mail of tel.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.